81 Adet Belediye Otobüsü Alımı

Proje Durumu : Tamamlanan

Çorlu Belediyesi tarafından hizmete sunulan yeni halk otobüsleri halkımızdan yoğun talep görüyor. Kaliteli hizmetiyle öne çıkan yeni otobüsler mahalle aralarına rahatlıkla girebiliyor. Ayrıca engelliler için bulunmaz avantajları bünyesinde taşıyor.

Otobüslerimizde 65 yaş üzeri vatandaşlarımız ücretsiz seyahat ediyorlar.
Engelliler ücretsiz, engellilerin refakatçileri ise toplu taşıma hizmetlerimizden indirimli olarak, şehit aileleri ücretsiz yararlanıyor. Öğretmen ve öğrenciler ise indirimli faydalanıyor.

Kart sistemine geçilmesinin ardından 35 dakika içerisinde yapılan aktarmalar ücretsiz olarak yapılıyor. Ayrıca resmî ve dinî bayramlarda toplu taşıma hizmetlerimiz ücretsizdir. Yani 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos, 29 Ekim, 1 Kasım, ramazan ve kurban bayramlarında halkımız otobüslerimizin hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor.