Santral Kavşağı Katlı Yer Altı Otoparkı

Proje Durumu : Tamamlanan

Çorlu Belediyesi tarafından yapılan 151 araç kapasiteli 3 katlı yer altı otoparkının çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Santral Kavşağı Otoparkı peyzaj çalışmaları kapsamında otoparkın üst kısmı kot farkından dolayı üst kısmı yetişkinlere, alt kısmı çocuklara ait olmak üzere iki ayrı alan olarak düzenlendi. Çocuk oyun parkı olarak düzenlenen alanın duvarlarına masal ve çizgi film kahramanlarının resimleri çizilerek, çocukların hayal dünyasına hitap eden bir atmosfer hazırlandı. Gemi figürlü dört kaydıraklı oyun gurubu, 2 adet tahteravalli, ikili süslü salıncak ve aydınlatma direkleri üretildi. Yetişkinler ve aileler için hazırlanan alana ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen bank ve kamelyalar yerleştirildi. Peyzaj çalışması yapılan alana  manolya, zeytin, piramid defne, ileks ve şimşir ağaçlarının dikili olduğu dev saksıların yerleştirilmesi suretiyle modern ve estetik bir görünüm kazandırıldı.

Santral Kavşağı'nda yapılan halka açık park alanı kısa sürede vatandaşların rağbet gösterdiği, çocukların oyunlar oynadığı sosyal bir alan haline geldi. 3 katlı yer altı otoparkı ise gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından hizmete sunulacak.

FOTOĞRAFLAR