Cumhuriyet Parkı Açılış Töreni

ÇorluBelediyesi tarafından hizmete sunulan Cumhuriyet Parkı'nda ilk konseriMazhar-Fuat-Özkan grubu verdi.

29 EkimCumhuriyet Bayramında halkın hizmetine sunulan Cumhuriyet Parkı'nda 1 KasımÇorlu'nun Kurtuluş Bayramında açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenindeÇorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İl GenelMeclisi Başkanı Orhan Perçin ve Meclis Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı TolgaÇemrek, İsmail Bahri Şardağı, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya,Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı, CHP Çorluİlçe Başkanı Adnan Kum, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, oda ve dernekbaşkanları, mahalle ve köy muhtarları, basın mensupları ve halkın katılımıylagerçekleşti. Cumhuriyet Parkı'nın açılışı münasebetiyle dualar okunarak kurbankesildi. Temsili kurdelenin kesilmesinin ardından Cumhuriyet Parkı toplu birşekilde ziyaret edildi. Parkta bulunan vatandaşlar yapılan çalışmaları çokbeğendiklerini söyleyerek Başkan Baysan'a teşekkür ettiler.

Dahasonra park bünyesindeki konser alanında Mazhar-Fuat-Özkan sahne aldı. Geceboyunca sevilen şarkılarını seslendiren MFÖ'ye, müzikseverler coşkulu birşekilde eşlik etti. Konserin sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan,Mazhar-Fuat ve Özkan'a çiçek takdim etti. Başkan Baysan yaptığı konuşmada,"Cumhuriyet Parkı'nın açılış töreninde Mazhar-Fuat-Özkan'ın böyle güzel birkonser vermesinden dolayı mutluluk duyuyorum. Türk pop müziğinin efsanegruplarından MFÖ bereketle birlikte geldi. Çorlulu hemşerilerimiz de bizi böylebir günde yalnız bırakmadılar. Böyle bir halk çok az belediye başkanına nasipolmuştur. Ne mutlu bana ki sizin gibi hemşerilerim var," dedi. ÇorluBelediyesi'nin sloganı "Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye"yi söyleyen Baysan'a,konser alanındaki binlerce vatandaş eşlik etti.

Mazhar-Fuat-ÖzkanKonseri, havai fişek gösterisi ile sona erdi.