Olimpik Havuz Projesi

Çorlu Belediyesi tarafından yapılan yarı olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmaları devam ediyor.

Yarı olimpik yüzme havuzunun temeli geçtiğimiz Ağustos ayında geniş katılımlı bir törenle atılmıştı. İnşaat çalışmaları devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna son olarak döşeme betonu döküldü. 2.100 metrekare alana sahip döşemenin 500 metrekarelik kısmına beton dökülürken, döşemenin diğer kısımlarında kalıp ve demir bağlama işlemleri devam ediyor.

22.363 metrekare arsada 5.154 metrekare alana inşa edilen tesis bünyesinde yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, masaj salonu, oyun salonları, kafeterya, engelli tuvaleti, soyunma odaları, hakem odası, basın odası ve 500 seyirci kapasiteli tribün olacak. Yarı olimpik havuzunun hizmete sunulmasıyla birlikte Çorlu'da kısıtlı imkânlarla faaliyetlerini sürdüren yüzücüler ve bağlı oldukları kulüpler çalışmalarını daha iyi şartlarda sürdürecekler. Ayrıca ilçemizi yerel, bölgesel, ulusal ve uluslar arası turnuvalarda temsil edecek yeni sporcuların da yetiştirilmesi hedefleniyor.