/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Kurumsal /
Bilgi Güvenliği ve KVKK /
Kurs Faaliyetleri Üyelik Sürecine Yönelik Aydınlatma Metni

                ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Kurs Faaliyetleri Üyelik Sürecine Yönelik

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) Kapsamında

Aydınlatma Metni

Çorlu Belediye Başkanlığı (“Belediye”) bünyesinde yürütülen kültür ve yaşam merkezlerimize hobi ve meslek edindirme kurslarımızdan yararlanmak, sosyal çevre edinmek, etkinliklerimizden yararlanmak amaçlarıyla üyelik başvurusunda bulunmaktasınız.

Kayıt aşamasında iletmiş olduğunuz başvuru formunda yer alan kişisel verileriniz, üyelik işlemlerinizin tamamlanarak kaydınızın oluşturulması, üyelik hakkının tesisi ve kullanılması, giriş kartı temin edilmesi amaçlarıyla KVKK’da öngörülen “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”, “Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması” veri işleme şartları işlenmektedir. Açık rızanız ile işlenecek kişisel verileriniz için açık rıza verme zorunluluğunuz bulunmamaktadır.

İşlenen kişisel verileriniz, yasal yükümlülüklerimiz kapsamında yetkili kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere üçüncü kişilere aktarılmamaktadır.

Ayrıntılı bilgi için https://www.corlu.bel.tr/ internet sitemizi ziyaret edebilir, KVKK’nın “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11 inci maddesi kapsamındaki taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe göre bize iletebilirsiniz.