Çorlu Belediyesi Ücretsiz Wİ-Fİ Hizmeti

İlgili Hizmet Başlıkları

Gereklilikler

1. Aşama: Bilgisayarınızdan, tabletinizden veya cep telefonunuzdan kablosuz ağlar kısmından “ÇORLU BELEDİYESİ” ağına bağlanıyoruz.

2. Aşama: Bilgisayarınız, tabletiniz veya cep telefonunuzun internet tarayıcısı sizi aşağıdaki sayfaya yönlediricektir, eğer daha önce üye olmuş iseniz “Kayıtlı Kullanıcı” kısmını tıklıyoruz, yeni bir üyelik için ise “Yeni Kullanıcı” kısmına tıklayarak giriş yapıyoruz.

NOT: Bazı Android işletim sistemi telefonlarda “ÇORLU BELEDİYESİ” ağına giriş yaptıktan sonra sizi otomatik olarak bu sayfaya yönledirmiyor ise telefonunuzun işletim sistemine ait browser (internet tarayıcısı)’ı açıp www.google.com.tr‘ye giriş yaparak bu ekrana ulaşmış olacaksınız

3. Aşama: Yeni kullanıcı kısmına tıkladığımızda karşımıza çıkan ekranda “Telefon No” bölümünde başına 0 (sıfır) yazmadan numarımızı giriyoruz, ”Şifre” kısmına kendi belirleyeceğimiz ve her defasında giriş yapmak için kullanacağımız şifrenizi bir kenara not alınız, şifrenizi 8 haneden oluşan ve rakamla yazınız, ”Kullanıcı Sözleşmesini okudum kabul ediyorum” kısmını işaretleyerek, ”KULLANICI OLUŞTUR” kısmına tıklıyoruz.

Daha önce üye olmuş iseniz, “Kayıtlı Kullanıcı” kısmına tıklayarak cep telefon numarınızı ve daha önceden belirlediğiniz şifreyi girerek “Giriş” ekranına tıklayarak internetiniz kullanabilirsiniz.