Çorlu Yeni Parklarla Daha da Güzelleşecek

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Muhittin Mahallesi Bahriye Üçok Bulvarı üzerinde yapımı devam eden yeni park çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sarıkurt, Başkan Yardımcısı Adnan Kum ve Meclis Üyeleri Telat Keskin ile Yunus Emre Sülün, ekiplerden projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Çorlu'da Yeni Park Çalışmaları Hız Kesmiyor

Çorlu Belediyesi ilçe genelindeki yeşil alanlar ve parklara her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, beraberinde Başkan Yardımcısı Adnan Kum ve Meclis Üyeleri Telat Keskin ile Yunus Emre Sülün'le birlikte, Muhittin Mahallesi'nde Bahriye Üçok Bulvarı üzerinde yapımı süren yeni park projesini inceledi.

“Çorlu’nun Geleceğine Yaptığımız Yatırım”

Parkın son durumu hakkında ekiplerden detaylı bilgi alan Başkan Sarıkurt, “Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, ailelerimizin keyifli vakit geçirebileceği modern yeşil alanlar yaratmak bizim en önemli görevimiz. Bu park, sadece betonlaşmaya karşı bir duruş değil, aynı zamanda Çorlu'nun geleceğine yaptığımız bir yatırım. Çorlu'muzu parklarıyla güzelleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

“Park ve Yeşil Alanları Çoğaltacağız”

Çocukların ve mahalle sakinlerinin vakit geçirebileceği park alanların sayısını artırmanın öncelikli hedefleri olduğunu belirten Başkan Sarıkurt, "Kentimizdeki park ve yeşil alanları çoğaltarak daha yaşanabilir bir Çorlu inşa etmeye devam edeceğiz. Bu tür projeler, halkımızın yaşam kalitesini artırma vizyonumuzun bir parçasıdır." dedi.

 

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    2.09.2025 13:34:08
  • Okuma Sayısı
    38

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l