2. Çorlu Tiyatro Festivali Başlıyor

Çorlu’da 7’den 70’e tüm tiyatroseverlerin ilgiyle ve merakla beklediği 2. Çorlu Tiyatro Festivali, 29 Mayıs’ta başlıyor.

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çorlu Tiyatro Festivali, bu yıl ikinci kez düzenlenecek. 29 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde Çorlu’nun 3 farklı noktasında izleyiciler, 12 farklı tiyatro oyununu ücretsiz izleme fırsatı bulacaklar.

Memduh Şevket Esendal Sahnesi, Ünal Baysan Kültür Merkezi ve Çardaklı Çeşme Sahnesi’nde sergilenecek çocuk ve yetişkin oyunlarıyla tiyatroseverleri keyifli bir festival haftası bekliyor.

Çorlu Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenecek tüm oyunlara katılım ücretsiz olacak. Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde ve Ünal Baysan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyunlar için ise tiyatroseverlerin, ücretsiz numaralı biletlerini Çorlu Belediyesi zemin katında bulunan tiyatro gişesinden temin etmeleri gerekecek.

27.05.2024 14:35:52

FOTOĞRAFLAR