Başkan Sarıkurt: Şehitliğimize Yapılan Saldırıyı Kınıyorum

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Kazımiye Mahallemizde yer alan Çorlu Şehitliği'ndeki dev Türk Bayrağını aydınlatmak için konuşlandırılan spot ışıkların parke taşıyla kırılmasını kınadı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Sarıkurt, “Şehitliğimize yapılan saldırıyı kınıyorum... Vatanı için canını vermekten çekinmeyen aziz şehitlerimizin ebedi istirahatgâhı olan Çorlu Şehitliği'ndeki dev Türk Bayrağını aydınlatmak için konuşlandırdığımız spot ışıkların parke taşıyla kırıldığını görmek çok üzücü.

Bu saldırıyı yapan kişi ya da kişilerin bir an evvel yakalanarak adli makamlara sevk edilmeleri ve gerekli cezaları almaları en büyük temennimiz. Ekiplerimiz tarafından adli makamlara bildirilen bu konunun takipçisi olacağız.

Kırılan aydınlatmaları ekiplerimiz kısa süre içerisine yenileyecekler. Kamu malına yapılan bu saldırıların bir daha tekrarlanmaması en büyük dileğimiz. Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Böyle bir durumla karşılaşıldığında durumun belediyemize ya da adli mercilere bildirilmesi çok önemli. Hem kamu malına zarar verilmesine hem de aziz şehitlerimizin hatırasına saygısızlık edilmesine hep birlikte karşı çıkmalıyız, tepki göstermeliyiz.” dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    25.03.2024 14:15:42
  • Okuma Sayısı
    332

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l