Ramazan Ayının Son İftarında Oruçlar Birlikte Açıldı

Orjinal Resim

Ramazan ayının son iftarı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlendi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile binlerce Çorlulu oruçlarını hep birlikte açtı. Kadir gecesi nedeniyle iftar programında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Çorlu Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca aşevinde gerçekleştirilen ve ardından farklı adreslerde düzenlenen iftar yemeklerinin sonuncusu Cumhuriyet Meydanı'nda belediye binası önünde gerçekleştirildi.

5 bini aşkın Çorlulu’nun bir araya geldiği ramazan ayının son iftar yemeğine, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP İl Başkanı Volkan Nallar, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, İyi Parti İlçe Başkanı Akın Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, Deva Partisi İlçe Başkanı Ömer Dündar, CHP Tekirdağ milletvekili adayları Nurten Yontar, Mustafa Ülkem Uruk ve Sema Kırkoyun Kinet, İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Zeki Uzun, Bağımsız Tekirdağ Milletvekili Adayı Ali Çavuş, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Çorlu’nun 26 mahallesinde gerçekleştirilen iftar organizasyonlarında 30 bini aşkın vatandaşın bir araya geldiğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada, “Bu akşam özel bir gece. Kadir gecesini idrak ettiğimiz bu gece iftar sofralarında kıymetli vatandaşlarımız ile buluşmaktan dolayı oldukça mutluyum. Belediye aşevimizde hazırladığımız iftar yemeklerimizi 26 mahallemizde düzenledik ve 30 bini aşkın vatandaşımızla bir araya gelme imkânı bulduk. Ramazan ayının ilk gününden bu yana yemeklerin hazırlanmasında, sofraların kurulmasında, yemeklerin dağıtımında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Nice huzur ve mutluluk dolu iftarlarda yeniden bir araya gelmek dileğiyle; tuttuğunuz oruçlar kabul, ramazan bayramınızı kutlu olsun.” dedi.

Tasavvuf müziği dinletileri ile başlayan Kadir gecesi etkinlikleri kapsamında düzenlenen ramazan ayının son iftar yemeği, jonglör gösterisi, gölge oyunu ve palyaço oyunu ile sona erdi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    18.04.2023 14:48:19
  • Okuma Sayısı
    1135

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l