Ramazan Ayının İlk İftarını Aşevinde Gerçekleştirdik

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar programlarının ilki gerçekleşti. İftar programında İkram Çeşmesinden şerbet ve Osmanlı macunu ikramı yapıldı.

Çorlu Belediyesi Aşevi'nde düzenlenen ilk iftar yemeğine Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Özcan Veysel Tunçcan ve Hakan Öztürk'ün yanı sıra belediye meclis üyeleri, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yağışlı havaya rağmen yaklaşık bin 500 vatandaşın katılım gösterdiği iftar yemeği programı için aşevine gelen vatandaşlara yemek dağıttı. Belediye personelinin yanı sıra "Sosyal Yardım Gönüllüsü" ekiplerinin de destek verdiği iftar programına katılan vatandaşlar oruçlarını tasavvuf müziği eşliğinde açarken iftar programının sonunda İkram Çeşmesinden şerbet ve Osmanlı macunu ikramında bulunuldu.

Birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun pekiştiği Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlı olması dileklerinde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada, iftar sofralarının bu yıl da mahallelerde kurulmaya devam edeceğini belirterek düzenlenecek iftar programlarının belediye sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurulacağını söyledi.

Başkan Sarıkurt, 25 Mart 2023 Cumartesi günü Çorlu Ortaokulu bahçesinde düzenlenecek iftar programına tüm halkımızın davetli olduğunu ifade etti.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    24.03.2023 15:50:51
  • Okuma Sayısı
    2736

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l