Zabıta Ekiplerimizden Dilencilere Operasyon

Çorlu'da zabıta ekipleri tarafından dilencilere yönelik yapılan denetimlerde kundağa sarılı bez oyuncak ile dilencilik yapan kadın, polis ekiplerine teslim edildi.

Vatandaşlardan ve araç sürücülerinden gelen şikâyetler üzerine Bülent Ecevit Bulvarı Cumhuriyet Parkı önündeki ışıklı kavşakta vatandaşların duygularını sömürerek dilenen kadının kucağında tuttuğu sözde bebek oyuncak çıktı.

Özellikle ışıklı kavşakları mesken tutan, kaldırımlarda kundağa sarılı bir bebekle vatandaşlardan para dilenen kadını yakalayan Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kundağı açtırınca çevredeki vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Kundağı açmamak için direnen ve bez oyuncakla dilendiği tespit edilen kadın hakkında polis ekipleri nezaretinde kabahatler kanunu gereğince işlem yapıldı.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kent genelinde denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

28.02.2023 15:42:00

FOTOĞRAFLAR