Çocuk Meclisi Üyeleri İkinci Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Çocuk Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis üyeleri toplantının ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen çelenk törenine katıldılar, ardından Atatürk Evi'ni ziyaret ettiler.

Çocuk Meclisi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Yusuf Taha Topçu başkanlığında gerçekleştirildi.

Çocuk Meclisi Komisyon Gruplarının oluşturulması gündemiyle gerçekleştirilen toplantı sonunda Çevre ve Doğa Komisyonu, Eğitim Komisyonu, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu ile Sağlık ve Spor Komisyonu'na yapılan oylama sonucunda üye seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan seçim sonucunda, Şeyma Bayrak, Mısra Ada Berber, Yusuf Taha Topçu ve Berfin Ertan Çevre ve Doğa Komisyonu, Kerem Dinç, Sarp Çorbacı, Özgür Cenk Kayra Karadeniz ve Kubilay Kahraman Eğitim Komisyonu, Zeynep Naz Üzüm, Arda Kaçan ve Ata Ali Gün Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu, Masal Güzelbağ, Mert Sinan Türkkan, Eda Nur Gençel ve Aras Ayyıldız ise Sağlık ve Spor Komisyonu'nda görev aldılar.

Meclis toplantısının sona ermesinin ardından Çocuk Meclisi Başkanı Yusuf Taha Topçu ve Meclis Üyeleri, Atatürk Meydanı'nda yer alan Atatürk Anıtı'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldılar.

Çocuk Meclis Üyeleri Atatürk Evi’nde

Meclis üyeleri törenin ardından Çorlu Atatürk Evi'ni ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldılar. Burada açıklamada bulunan Meclis Başkanı Yusuf Taha Topçu, "Bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul edişinin 94. yıl dönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bizler Türk gençleri olarak, Ata'mızın ilke ve devrimleri ışığında sarsılmaz bir inanç ve azimle açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürümeye devam edeceğiz. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O'nun ışığında karanlıklara meydan okuyarak etrafını aydınlatan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyorum." dedi.

Çocuk Meclisi Üyeleri Atatürk Evi'nde gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekilirken eğitimlerine devam etmek üzere yeniden okullarına geri döndüler.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    24.11.2022 15:09:45
  • Okuma Sayısı
    1186

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l