Yapılandırma Taksit Ödemelerinizi Unutmayın

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 10. taksit ödemeleri ve 7326 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ise 6. taksit ödemelerinde son gün 1 Ağustos 2022 Pazartesi.

İlgili kanunlar kapsamında geçmiş dönemlere ait yapılandırılan borçların taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyaran Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum; Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi gibi 7256 ve 7326 sayılı Kanunlar kapsamında yapılandırılan borçlar için 10. ve 6. taksit ödemelerinin 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar devam edeceğini belirterek, "Vatandaşlarımız belediyemize olan geçmiş yıllara ait vergi borçlarını 7256 ve 7326 sayılı kanun hükümlerinden faydalanarak yapılandırmışlardı. Söz konusu yapılandırmadan faydalanma haklarını kaybetmemeleri için 1 Ağustos 2022 tarihine kadar borç yapılandırma taksitlerini yatırmaları gerekiyor. Vatandaşlarımız, 444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayarak çağrı merkezimizden ilgili borçlarını öğrenebilir." dedi.

Başkan Yardımcısı Kum ayrıca veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluğun göz önüne alınarak ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda da uyarıda bulundu.

19.07.2022 11:28:23