Genç Kızlarımız Namağlup Şampiyon Oldu

Orjinal Resim

Türkiye Voleybol Federasyonu Tekirdağ Genç Kızlar Süper Ligi'nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Voleybol Takımı namağlup şampiyon oldu.  

1 Ocak 2022 Cumartesi oynanan müsabakalarla başlayan Tekirdağ Genç Kızlar Süper Ligi'nde Ata Gelişim Spor, Çerkezköy Atatürk İlkokulu Spor ve Marmara Spor ile karşı karşıya gelen ÇBSK, ligde oynadığı 6 müsabakayı da 3-0 kazanarak 18 puan topladı ve set vermeden namağlup şampiyon oldu.

ÇBSK Genç Kızlar Voleybol Takımı 8-10 Nisan 2022 tarihleri arasında oynanacak grup maçlarında Tekirdağ'ı temsil edecek.

Yıldız Kızlar Ligi İkinci Sırada Tamamladı

Tekirdağ Yıldız Kızlar Süper Ligi'nde mücadele eden ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ise grup maçlarının ardından final liginde rakipleriyle karşı karşıya geldi. Ligde Aden Koleji, BESK ve Trakya Spor ile karşılaşan ÇBSK 6 maç sonunda 5 galibiyet elde etti ve 1 maçta mağlup oldu. Ligde oynanan karşılaşmalar sonunda 14 puan toplayan ÇBSK, Aden Koleji'nin ardından ligi ikinci sırada tamamladı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada ÇBSK Genç ve Yıldız Kız Voleybol takımlarının elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirterek, lig şampiyonu ÇBSK Genç Kızlar ve lig ikincisi Yıldız Kızlar Voleybol takım oyuncuları ve antrenörlerini tebrik etti. Takımların elde ettiği başarılı sonuçların spora gönül vermiş gençler için iyi birer örnek olduğunu ifade eden Başkan Sarıkurt, Çorlu Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    28.02.2022 14:54:18
  • Okuma Sayısı
    2093

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l