Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Çorlu Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un yönetiminde Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclis gündemine geçilmeden önce Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu’da belediye ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Meclis’e bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Şubat ayı olağan meclis toplantısında gündem maddeleri tek tek görüşüldü ve alınan kararlar şöyle oldu:

- Tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücret tespiti konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Yaz-Kış Bahçesi Yapım Yönetmeliğinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Meclis’e verilen arada görüşülen yönetmelikle ilgili komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.

- Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Çorlu Belediyesinden talep edilen üç adet panel tipi aracın alınması hususunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Kazımiye Mahallesinde mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan bir parselin Çorlu Belediyesine tahsis edilmesi talebi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Yine Kazımiye Mahallesinde mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan bir parselin daha Çorlu Belediyesine tahsis edilmesi talebi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- İçişleri Komisyonu raporu Meclis Üyesi Hatice Temel tarafından okundu ve rapor oy birliğiyle kabul edildi.

- Plan ve Bütçe Komisyonu raporu Meclis Üyesi Adviye İşbuyuran tarafından okundu ve rapor oy birliğiyle kabul edildi.

- Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu raporu Meclis Üyesi Mert Yılmaz tarafından okundu ve rapor oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar Komisyonu raporu maddeleri Meclis Üyesi Cihan Kaygusuzoğlu tarafından tek tek okundu ve oylanarak kabul edildi.

2.02.2022 16:37:16

FOTOĞRAFLAR