Yaz Dönemi Yüzme Kurslarımız Devam Ediyor

Orjinal Resim

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen yaz dönemi yüzme kursları Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda devam ediyor.

5 - 15 Temmuz ile 26 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında iki dönem hâlinde düzenlenen kurslara 4-18 yaş ve yetişkin yaş gruplarında 608 kursiyerin yüzme kurslarına katıldığını ve pandemi dönemine rağmen katılımın yüksek olduğunu belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, performans sporcularının da yararlandığı Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun Çorlu'da önemli bir vizyon oluşturduğunu söyledi.

Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen sertifika törenine katılan Başkan Sarıkurt, pandemi dönemine rağmen her geçen gün artan kursiyer sayısına dikkati çekerek, Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun süper yüzücülerin yetiştiği bir merkez hâline geldiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan kursiyerler, sertifikalarını Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve eğitmenlerin elinden alırken kurslar 9 Ağustos - 19 Ağustos ve 23 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında iki dönem hâlinde devam edecek.

Vatandaşlarımız, 0542 547 54 91 numaralı Whatsapp hattı aracılığıyla ilgili birime ulaşarak kurs kayıtları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilecekler.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    28.07.2021 15:24:27
  • Okuma Sayısı
    916

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l