Yeni Yaşam Merkezi İmar Uygulaması Askıda

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Turgut Bolat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kemalettin ve Nusratiye Mahallelerinde uygulanan imar planları ile ilgili olarak açıklamada bulunurken, onaylanan planlara istinaden yapılan imar uygulaması (parselasyon) planlarının askıya çıkarıldığını söyledi.

Namık Kemal Üniversitesi Yerleşkesi ve yakın çevresine ait alanların dâhil olduğu ve içinde, alanın % 39.1'ini kapsayan yükseköğretim tesis alanı bulunan planlama konusunda açıklama yapan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Turgut Bolat, Çorlu'da eğitim, konut, ibadethane, park, ticaret+konut, sosyal donatı, yeşil alan, rekreasyon ve bisiklet yollarının yer aldığı yaşam merkezinin parselasyon sürecinin tamamlanmasıyla mülkiyetlerin plana uygun hale getirilerek tamamlandığını belirtti.

İmar Uygulaması Askıda

Başkan Yardımcısı Bolat açıklamasında, "T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 25/12/2020 tarihinde onaylanan Kemalettin ve Nusratiye Mahallelerinde yer alan toplu konut alanının bir kısmında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. Maddesine göre TOKİ Başkanlığınca hazırlanan imar uygulaması, 3194 sayılı imar kanunun 19. Maddesine istinaden Tekirdağ Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce il müdürlüğü hizmet binasında ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü resmî web sitesinde

Plan ve Dağıtım Cetvelleri Dijital Ortamda

Bölgede taşınmazları bulunan vatandaşlarımızın İmar Uygulamasına ait parselasyon planı ve dağıtım cetvellerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü resmî web sitesi (https://tekirdag.csb.gov.tr) duyuru kısmından ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasından takip edebilirler. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur.

Askıya çıkarılan plana aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://tekirdag.csb.gov.tr/tekirdag-ili-corlu-ilcesi-nusratiye-kemalettin-ve-silahtaraga-mahalleleri-toplu-konut-alanlari-universite-alani-imar-uygulamasi-duyurusu-duyuru-415574

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    2.06.2021 12:21:40
  • Okuma Sayısı
    2456

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l