ÇBSK, Kayseri´den Galibiyet ile Döndü

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig C Grubunda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Kayseri deplasmanında karşı karşıya geldiği KayseriGaz GSK takımını 64-59 mağlup ederek ikinci maçını da kazandı.

Geçtiğimiz hafta Bursa temsilcisi Geçit Spor'u evinde konuk eden ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrılan ÇBSK, hafta sonu Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda KayseriGaz GSK takımına konuk oldu. Birinci periyodu 23-20 yenik kapatan ÇBSK ikinci periyodu ise 13-11 kazanırken, ilk yarı ev sahibi takımın 34-33 üstünlüğü ile noktalandı.

Üçüncü periyodu 16-11'lik mağlubiyetle geride bırakan ÇBSK son periyodu üst üste bulduğu sayılarla 20-9 önde kapatarak sahadan 64-59'luk galibiyetle ayrılan taraf oldu.

ÇBSK 26 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 15.00'da Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü konuk edecek. Müsabaka pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak.

21.12.2020 15:56:52