Çorlu Belediyesi´nden Kentsel Dönüşüm Anketi

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi, olası afet riskinin önlenmesi ve kentsel dönüşüme yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanmasına yönelik talimatları çerçevesinde yüklenici firma Marmara Şehircilik Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Yönetim A.Ş. ile çalışmalara devam eden Çorlu Belediyesi son olarak vatandaşlara yönelik bir anket düzenledi.

Çorlu Belediyesi’nin resmî İnternet sitesi www.corlu.bel.tr adresindeki “Duyurular” kısmında yayınlanan “Kentsel Dönüşümden Beklenti, İstek ve Talep Anketi”, vatandaşlara kentsel dönüşümle ilgili çeşitli sorular yöneltiyor. Oturulan mahalle ve tercih etme sebepleri, bina yaşı, vatandaşların mülk sahibi olup olmadığı, kentsel dönüşümü talep edip etmedikleri gibi soruların yer aldığı anket, Çorlu’daki tüm vatandaşlarımızın cevaplayabileceği şekilde oluşturuldu.

“Kentsel Dönüşümden Beklenti, İstek ve Talep Anketi” tamamlandıktan sonra veriler toplanacak ve Çorlu Belediyesi tarafından matematiksel ve finansal olarak değerlendirilecek. Ardından anket sonuçları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na değerlendirme raporu olarak gönderilecek.

Ankete katılmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz: https://www.corlu.bel.tr/duyuru/1/115/kentsel-donusumden-beklenti-istek-ve-talep-anketi

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    15.12.2020 14:07:23
  • Okuma Sayısı
    1634

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l