Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Aralık ayı meclis toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu:

• Zabıta personeline 2021 yılında ödenecek fazla çalışma ücretinin belirlenmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
  • Geçici işçi çalıştırılabilmesi için vize alınması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
  • Norm kadronun düzenlenmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
  • Birimler arası ödenek aktarması konusu görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.
  • Belediyemiz mülkiyetinde bulunan arsa nitelikli taşınmazların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri gereğince satışı hususunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.
  • Hatalı ücret tarifesinin güncellenmesi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Komisyonda görüşülen güncellemeler oy birliğiyle kabul edildi.
  • Atatürk Evi giriş ücreti tarifesinin belirlenmesi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Komisyonda görüşülen ücret tarifesi oy çokluğuyla kabul edildi.
  • Hediyelik Eşya ücreti tarifesinin belirlenmesi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Komisyonda görüşülen ücret tarifesi oy birliğiyle kabul edildi.
  • Yaz Kış Bahçeleri Yapım Yönetmeliğinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.
  • Havuzlar Mahallesi Yenigün Caddesi ile Orhan Kemal 2. Sokak kesişiminde bulunan parka Rufi Karabahtlı isminin verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
  • Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin yazısına konu “Kırsal Yerleşik Alan Sınırı” belirlenmesinin görüşülmek üzere İmar Komisyonu ile Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.
  • Zincir marketlerin açılma taleplerine ilişkin konunun görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.
  • Çorlu-1 Organize Sanayi Bölgesi sınırlarına dâhil edilmesi istenilen parsellere ilişkin görüş talebi konusunun görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.
  • Plan ve Bütçe Komisyon Raporu Meclis Üyesi Öner Tekin tarafından okundu ve Meclisçe oylanarak kabul edildi.
  • İmar Komisyonu Raporu Meclis Üyesi Kemal Ergin tarafından okundu ve Meclisçe oylanarak kabul edildi.

2.12.2020 15:55:18

FOTOĞRAFLAR