Göreme Sokak 24 Saatte Baştan Sona Yenilendi

Orjinal Resim

Kazımiye Mahallesi Göreme Sokak üzerinde iletişim, elektrik, su ve kanalizasyon kuruluşları tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yol, Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 24 saat içerisinde kazı ve dolgu çalışmasının ardından yeniden asfaltlanarak ulaşıma açıldı.

Kazımiye Mahallesi Göreme Sokak üzerinde altyapı kurumları tarafından yürütülen çalışmalar ve çeşitli sebeplerle yollarda meydana gelen bozulmaların ardından Fen İşleri Müdürlüğü Yol ve Asfalt ekiplerince çalışma başlattıklarını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ekiplerin çalışmaları 24 saat içerisinde tamamlayarak yolu ulaşıma açtıklarını söyledi.

‘Çorlu Büyüyen ve Gelişen Bir Kent’

Kısa süreli de olsa Göreme Sokak üzerindeki ulaşımda yaşanan aksaklıktan dolayı vatandaşların gösterdiği anlayışa teşekkür ettiğini Başkan Sarıkurt, "Günden güne gelişen ve büyüyen Çorlu'muzun birçok noktasında kentleşmenin gereksinimi olan iletişim, elektrik, su ve kanalizasyon ihtiyaçlarının yanı sıra arızalardan kaynaklı altyapı sorunları yaşandı. Çeşitli kurumlar tarafından vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirilen bu çalışmaların ardından Çorlu Belediyesi olarak üstyapı ve asfalt çalışmalarını hızla gerçekleştirdik.

'Ekip Arkadaşlarım Zoru Başardılar'

Bir gün önce yolda kazı çalışması yapan ve zoru başararak dolgu çalışması gerçekleştiren ekiplerimize, kazı ve dolgu çalışmalarının ardından asfalt serimi gerçekleştiren ekiplerimize de 24 saatte yolu baştan sona yenileyerek yeniden hizmete açtıkları için teşekkür ederim." dedi.

Başkan Sarıkurt, Göreme Sokak'ta Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin akşam saatlerinde başlatılan kazı ve dolgu çalışmaları kapsamında 20 personel ile birlikte 886 ton 760 kg balans ve tüvenan malzemesi serimi gerçekleştirildiğini belirterek, 17 personel ile birlikte 856 ton 340 kg asfalt serdiklerini ifade ederek, ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    13.11.2020 16:53:40
  • Okuma Sayısı
    1386

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l