Çevre ve Sağlık Komisyonu´ndan Yetkililere Ziyaret

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu’nda görev alan meclis üyeleri son zamanlarda kentimizde etkisini hissettiren kötü kokular nedeniyle vatandaşlarımızdan gelen şikâyetler üzerine ilgili birimleri ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Çorlu Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu’nda görevli Çorlu Belediyesi Meclis Üyeleri Alev Ateş Türk, Bilun Karaevli Ertok ve Muzaffer Birdal Çorlu’da artan koku şikâyetleri üzerine; Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Yalçın Karaca, ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü İhsan Yüksel, İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Gamze Varol, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Doç. Dr. Cemal Polat ve Trakya Platformu Yürütme Kurulu Üyesi Murat Sevgi’yi ziyaret ederek konu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretler esnasında kentimizde hava kirliliğine sebep olan etmenleri önlemek ve azaltmak adına yapılabilecekler konuşuldu.

Pandemi ile Mücadele Süreci

Yetkililer ile Çorlu’daki hava kirliliği ve oluşan kötü kokuların nasıl denetim altına alınacağı hakkında karşılıklı bilgi paylaşımında bulunan Çevre ve Sağlık Komisyonu’nun bir diğer gündemi ise tüm dünyanın ve ülkemizin karşı karşıya kaldığı Covid-19 salgın hastalığı idi. Pandemi ile mücadele sürecinde alınması gereken önlemlerin konuşulduğu ziyaretlerde şehir genelinde alınacak tedbirler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

‘Daha Temiz Bir Çevre’

Ziyaretlerin verimli geçtiğini belirten Çevre ve Sağlık Komisyonu, vatandaşların sağlığını gözeterek farkındalık yaratmak ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakabilmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    20.08.2020 15:33:16
  • Okuma Sayısı
    2290

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l