Başkan Sarıkurt´tan Muhtarlara Ziyaret

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, koronavirüs önlemleri kapsamında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulunmak amacıyla kentimizde görev yapmakta olan mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Dünyada ve yurt genelinde koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler dâhilinde Çorlu Belediyesi de gerekli tedbirleri almayı sürdürüyor. Koronavirüs bulaşıcı hastalığının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak amaçlı tedbirler alan Çorlu Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin kentimizde alınan önlemler ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmak için mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

‘Büyük Mahallelerden Başladık’

Koronavirüs tedbirleri ile ilgili bilgilendirme amaçlı mahalle muhtarlarını ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Koronavirüs salgını ile yurt genelinde mücadele ediyoruz. Panik yapmadan gerekli önlemleri alarak mücadelemize devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz aralıksız mahallelerimizi, sokaklarımızı, kentimizdeki hizmet binalarını ilaçlamaya devam ediyor. Tüm muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz, öncelikle büyük mahallelerimizden başladık. İlerleyen günlerde muhtarlarımızı ziyaret etmeye ve vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Sarıkurt’a Teşekkür Ettiler

Çorlu’da görev yapmakta olan muhtarlar Başkan Sarıkurt’un ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek alınan önlemler dolayısıyla Çorlu Belediyesi’ne ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teşekkür etti.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    28.04.2020 15:24:25
  • Okuma Sayısı
    1956

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l