Öğrencilerden Hayvan Bakımevine Ziyaret

Orjinal Resim

Çorlu İlkokulu 4-A ve 4-B sınıfı öğrencileri, Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette kedi ve köpek yavrularını severken, bakımevi yetkilileri de öğrencilere bilgiler verdi.

Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi özellikle öğrencilerin ziyaretleriyle hareketli günler yaşıyor. Geçtiğimiz yıl yaklaşık bin 500 öğrencinin ziyaret ettiği bakımevini ilk iki ay içinde ise 200'ü aşkın öğrenci ziyaret ederek sokak hayvanlarına verilen veterinerlik hizmetleri, bakımevi işletmesi ve veterinerlik mesleği hakkında bilgi edindi.

Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi yetkilileri tarafından yürütülen uygulamalar hakkında bilgi alan öğrenciler, kedi ve köpek yavrularını sevme imkânı buldular ve hayvan sevgilerini pekiştirdiler.

Öte yandan hayvan sahiplendirme faaliyetlerinin de yürütüldüğü Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde 200'ün üzerinde hayvan barındığını belirten yetkililer, geçtiğimiz yıl 567, 2020 Ocak ayında ise 44 hayvanın sahiplendirildiğini ifade ederek öğrencilere hayvan sahiplenme konusunda bilgiler aktardılar.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    27.02.2020 15:40:50
  • Okuma Sayısı
    1751

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l