Afet ve Acil Durum Müdahale Planı Sunumu Yapıldı

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından hazırlanan Afet ve Acil Durum Müdahale Planı’nın sunumu yapıldı.

Çorlu Belediyesi Afet ve Acil Durum Müdahale Planı sunumu, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli sivil savunma amiri Veli Şimşek’in aktardığı sunumda hizmet gruplarının teşkili ve personellerin alacağı görevler incelendi.

Afet öncesi, sırası ve sonrasında Belediyemizce yapılacak işler, diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli yürütülecek konular üzerinde görevlerin de ayrıca ele alındığı sunum toplantısında; İlçemiz nüfusu göz önüne alındığında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından afet toplanma sahalarının arttırılması için talepte bulunulması kararlaştırıldı.

1.10.2019 11:23:08
    1924