Çorlu Belediyesi´nden Eğitime Teknolojik Destek

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi eğitimin gelişmesi yönünde yaptığı teknolojik destekler ile çocukların ve gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Bilime destek ve yatırım yapmayı amaç edinen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Bilim ve Kültür Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek öğrencilerle ve eğitmenlerle görüştü. Çorlu Belediyesi olarak çocuklarımızın bilimle iç içe bir eğitim sistemi içerisinde olmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Sarıkurt, Çorlu Bilim ve Kültür Merkezi Müdürlüğü öğrencilerine 10 adet bilgisayar, 10 adet lazer yazıcı ve 2 adet üç boyutlu yazıcı desteğinde bulunduklarını belirtti.

Etkili ve Kalıcı Öğrenme

Kaliteli, etkili ve kalıcı öğrenmelerin gerçekleşebilmesi için öğrenme-öğretme ortamlarında teknolojinin kullanılması gerektiği yönünde adımlar atmayı sürdüren Çorlu Belediyesi, okullarda teknoloji kullanımının yaygınlaşması için çalışmalarına devam ediyor.

‘Fark Yaratmak İçin Çalışacağız’

Başkan Sarıkurt, “Teknolojik gelişmeler eğitim sürecinin yapısını değiştirmekte ve eğitim anlayışına farklı bir bakış açısı getirmektedir. Dolayısıyla teknolojinin eğitim ve öğretim uygulamalarındaki önemi sürekli artmaktadır. Çorlu Belediyesi olarak bizler de çocuklarımızın eğitim hayatında fark yaratmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğitime yapılan yatırım en önemli yatırımdır.” dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    10.05.2019 15:11:28
  • Okuma Sayısı
    2095

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l