Sporda Haftanın Panoraması

Orjinal Resim

Şehrimize ait kulüp ve sporcularımızın mücadelelerine sahne olan müsabakalarda Güreşçilerimiz Aysun Erge ve Mehlika Öztürk yüzümüzü güldürdü. ÇBSK Basketbol takımımız ve Çorluspor 1947 haftayı deplasman mağlubiyetleri ile kaparken, Çorlu Kültürspor ve Çorlu Gençlerbirliğispor liderlik yarışını bırakmadı. Korespor ve Çorluspor ise Amatör'de haftayı galibiyet ile kapadılar 

Ordu’da düzenlenen Mustafa Bük U23 Kadınlar Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası’nda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreşçileri Aysun Erge 48 kiloda Altın Madalya,  Mehlika Öztürk ise 53 Bronz Madalya kazandı.

Türkiye 2. Ligi’nde mücadele eden ÇBSK Erkek Basketbol Takımımız İstanbul Beylikdüzü deplasmanından 75-49 mağlubiyet ile döndü.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çorluspor 1947 lider Kocaeli deplasmanında ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden lider Çorlu Kültürspor, kendi evinde ağırladığı Kapaklıspor’u 4-0, ikinci sıradaki Çorlu Gençlerbirliği ise  Ergene Belediyespor’u 4-1 mağlup etti.

Tekirdağ 2. Amatör Küme maçları sonunda Korespor, Küçükyoncalıspor karşısında 3-1, Çorluspor ise Misinli Kalespor karşısında sahadan 7-1’lik galibiyetle ayrıldılar.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    29.02.2016 10:43:35
  • Okuma Sayısı
    4622

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l