Güreşçilerimiz 1 Altın 1 Bronz Madalya Kazandı

Orjinal Resim

Ordu’da düzenlenen Mustafa Bük U23 Kadınlar Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası’nda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreşçileri Aysun Erge Altın Madalya,  Mehlika Öztürk ise Bronz Madalya kazandı. Antrenör Fatih Kobal ve Güreşçilerimiz Aysun Erge ve Mehlika Öztürk, TRT Spor ekranlarından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür ettiler.

Ordulu eski başpehlivan Mustafa Bük adına 25-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 23 Yaş Altı Serbest Erkek ve Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası'na katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri Aysun Erge ve Mehlika Öztürk madalya ile döndü. Geçtiğimiz günlerde başarılı sporcular için düzenlenen törende madalya sözü veren sporcularımız sözlerini tuttular.

75 spor kulübü, 800 sporcu ve 400 yakın hakem ve antrenörün katılımı ile gerçekleşen şampiyonada 48 kiloda güreşen Aysun Erge, finalde Yalovalı rakibi Elif Yılmaz’ı yenerek Altın madalya kazandı.

Şampiyonada 53 kiloda güreşen Mehlika Öztürk ise 3’üncülüğü Muğlalı rakibi Kaya ile paylaştı. Şampiyona sonunda TRT Spor ekranlarında duygu ve düşüncelerini paylaşan Takım Antrenörü Fatih Kobal ve Güreşçilerimiz Aysun Erge ve Mehlika Öztürk, elde ettikleri başarı için çok mutlu olduklarını belirterek, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür ettiler.

 

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    28.02.2016 19:18:18
  • Okuma Sayısı
    4082

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l