Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Orjinal Resim

Türkiye ve Avrupa’da düzenlenen çeşitli müsabakalarda önemli dereceler elde eden Çorlu Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu’nda düzenlenen törende ödüllendirildi.

Çeşitli müsabakalarda büyük başarılar gösteren güreş ve muaythai sporcularına Çorlu Belediyesi ve Çorlu Şehir Kulübü tarafından cumhuriyet altını hediye edildi.

Ödül törenin başlangıcında katılımcılara hitaben konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; "Bugün burada ÇBSK bünyesindeki bazı sporcularımızın tanıtımını yapmak ve başarılarını ufak da olsa ödüllendirmek istedik. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması onların spor yapması, sosyal etkinliklerde yer alması ile mümkün olur. Herkes kendi ilgi alanına, yeteneklerine, fiziğine göre belli sosyal etkinliklerde yer alır. Önemli olan kişinin kapasitesini tam olarak kullanması sonucunda yapabileceğinin en iyisini yapması, en üst noktaya gelmesidir. Çorlu Belediyesi olarak gençlerimizin sağlıklı spor yapabileceği alanlar yapmamız ve kendilerine yardımcı olmamız neticesinde tesislerimizde yetişen sporcularımız birçok spor branşında şehrimizin adını duyurmakta; gerek takım gerekse de bireysel sporlarda büyük başarılar elde etmektedir." dedi.

Sportif başarıların sürdürülebilirliği adına Çorlu Belediyesi'nin spora ve gençliğe desteğinin hız kesmeksizin devam ettiğini dile getiren Başkan Baysan; inşaatı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun önümüzdeki aylarda açılacağını belirtirken 4 tenis kortunu içinde barındıran bir kompleksin ve 2 antrenman sahasına da sahip olan 3000 kişilik kapalı spor salonunun Çorlu'ya kazandırılacağını müjdeledi.

Genç Bayanlar 44 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu Emine Çataloğlu, Genç Bayanlar 48 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu Aynur Erge, Genç Bayanlar 51 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu Mehlika Öztürk, Büyük Bayanlar 48 kg kategorisinde Türkiye üçüncüsü ve Yaşar Doğu Uluslararası Turnuva’da 48 kg kategorisinde turnuva ikincisi Aysun Erge, Genç Bayanlar 55 kg kategorisi Türkiye dördüncüsü Yasemin Çataloğlu, Muaythai Büyük Erkek +91 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu Rıfat Kaya, Muaythai Üst Gençler 67 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu ve Muaythai Üst Gençler 63,5 kg kategorisinde Avrupa ikincisi Furkan Semih Karabağ, Muaythai Üst Gençler 81 kg kategorisinde Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Batuhan Boral, Muaythai 60 kg Türkiye Şampiyonu Orhan Akar ve Muaythai Antrenörü Ahmet Yokuş’a ödüllerini sırasıyla Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Şehir Kulübü Başkanı Bircan Elver, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, ÇBSK Başkanı Hasan Eligül, CHP Çorlu Kadın Kolları Başkanı Zineti Mutlu, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Çolpan, Erdoğan Demirci ve Serhad Çatalkaya takdim etti. Güreşçilerimizin antrenörleri Fatih Kobal ve Hüseyin Mert’e ise ödülleri Belediye Meclis Üyesi Osman Öztürk tarafından takdim edildi.

Törenin sonunda katılımcılar ve başarılı sporcularla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    16.02.2016 17:30:00
  • Okuma Sayısı
    3525

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l