Voleybol Takımımız Namağlup Lider

Çorlu Belediyesi Küçük Kızlar Voleybol Takımı grup maçlarını set vermeden namağlup olarak tamamladı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımımız, Çerkezköy Atatürk İ.Ö. Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol takımı ile deplasmanda oynadığı müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı, deplasmanda oynadığı rakibini 25-4, 25-13 ve 25-7’lik setlerle 3-0 mağlup etti ve ligde oynadığı tüm maçları set dahi vermeden kazanarak grubunu lider olarak tamamladı.

A ve B Grubu olmak üzere iki grup üzerinden oynanan maçlarda ÇBSK Küçük Kız Voleybol takımı B grubunda yer aldı. Gruplarında ilk üçe giren takımlar Tekirdağ Küçük Kızlar İl Birinciliği için mücadele edecekler.

11.01.2016 13:13:05

FOTOĞRAFLAR