Küçük Kızlarımız İlk Maçı 3-0 Kazandı

Tekirdağ Küçük Kızlar Voleybol İl müsabakaları hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda Çorlu Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol takımı ile Çorlu Çağdaşspor Küçük Kızlar Voleybol takımı arasında oynanan müsabakada Çorlu Belediyesi sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Setlerde rakibine büyük üstünlük kuran Çorlu Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol takımı, Çorlu Çağdaşspor Küçük Kızlar Voleybol takımını 25-6, 25-7 ve 25-4’lük setlerle 3-0 yendi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın da izlediği müsabaka öncesinde takım kaptanı Efnan’a, doğum günü nedeniyle sürpriz yapıldı. Takım antrenörü Metin Yıldız, oyuncularının sahada gösterdikleri üstün performans nedeniyle memnuniyetini dile getirirken, sezon sonunda şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

9.11.2015 17:20:44

FOTOĞRAFLAR