Bisiklet Sürüş Etkinliği Gerçekleştirildi

Çorlu Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Sanki Bıraktım" kampanyası kapsamında bisiklet etkinliği düzenlendi.

Sağlıklı yaşam vurgusu yapmak, sigarasız sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek için yapılacak bisiklet etkinliğinde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan katılımcılar kampanya logosunun yer aldığı şapka ve yelekleri giyerek trafiğe kapatılan yolda bisiklet sürüşüne başladılar. Toplu bir şekilde Çorlu Belediyesi Gölbaşı Gençlik Parkı'na giden bisiklet sürücülerine kahvaltılık ikramı yapıldı. Piknik havasında geçen kahvaltının ardından bisiklet sürücüleri aynı yoldan geri döndüler.

Söz konusu etkinliğe Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya ve Erdoğan Demirci, Çorlu Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, resmi kurumların daire müdürleri ve bisiklet kulüpleri de katıldı.

13.04.2015 10:52:58