Başkan Baysan´dan Emniyet Teşkilatına Ziyaret

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı, Polis Haftası münasebetiyle Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.


Çorlu Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı ve emniyet amirleriyle görüşme yapan Başkan Baysan ve yardımcıları, belediye ve emniyet teşkilatının işbirliğiyle yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Başkan Baysan, ihale yoluyla kiralanacak 10 adet aracın Trafik Haftası'nda teslim edileceğinin de müjdesini verdi. Emniyet Müdürü Şardağı ise belediye ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, emniyet teşkilatına verilen destekten dolayı Başkan Baysan ve yardımcılarına teşekkür etti.


Emniyet Müdürlüğü amir ve personelinin Polis Haftası'nı tebrik eden Başkan Baysan, "Gece-gündüz demeden ülkemizin korunması, halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için özverili bir şekilde çalışan tüm emniyet personelinin Polis Haftası'nı kutluyorum. Resmi kurumlar olarak el ele vererek halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek en büyük hedefimizdir," diye konuştu.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    10.04.2013 13:20:08
  • Okuma Sayısı
    1823

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l