Kulüp Başkanlarından Başkan Baysan´a Teşekkür

Çorlu Belediyesi'nin maddi yardımlarda bulunduğu kulüplerin başkanları, Başkan Baysan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çorlu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Çorlu spor, Çorlu Sanayispor, Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu Şifagücü Kulübü, Çorlu Sağlıkspor, Çorlu Yıldızspor, Çorlu Yeşiltepespor, Çorlu Aslanspor, Çorlu Fenerspor Kulüpleri'nin başkanları,Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve yardımcıları ile bir araya geldi.

Çorlu'dakis por kulüplerinin başkanları adına bir konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Ali Çimen, spor ve sporculara verilen destek ve yapılan spor tesislerinden dolayı teşekkür etti. Çorlu Belediyesi'nin tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Baysan, spora verilen desteğin artarak devam ederek artacağını söyledi.

Daha sonra Başkan Baysan, yardımcıları ve kulüp başkanları, üzerinde bir stadyum ve futbol takımı tasviri olan pastayı kesti. Kulüp başkanları üzerinde Fenerbahçe takımının 11 oyuncusunun imzalarının olduğu formayı hediye etti.

2.04.2013 16:38:39