CHP Genel Başkan Yardımcılarından Ziyaret

Orjinal Resim

Bir ziyaretprogramı dolayısıyla Çorlu'da bulunun CHP Genel Başkan Yardımcıları; FaikÖztrak ve Erdoğan Toprak ile Tekirdağ Milletvekilleri; Emre Köprülü, CandanYüceer ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Cumhuriyet Parkı'nı ziyaret ederekincelemelerde bulundu.

CHP'liheyeti karşılayan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve yardımcıları,Cumhuriyet Parkı'nı gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Cumhuriyet Parkı'nda süs havuzları, oyun ve kondisyon alanları, yürüyüş - koşuve bisiklet parkuru, piknik ve dinlenme alanları, su göleti,  basketbol-tenis ve voleybol sahalarını vekonser alanını ziyaret eden misafir heyet, yapılan çalışmaları çokbeğendiklerini söyleyerek Başkan Baysan ve emeği geçen personeli tebrikettiler.

Daha sonrakonser alanında bulunan binada misafir heyet ve katılımcılara ikramlar yapıldı.CHP Genel Başkan Yardımcıları; Öztrak, Toprak ve Milletvekilleri; Köprülü,Yüceer ve Özkoç, burada basın mensuplarının gündemdeki konular hakkındasorularını cevapladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nisan ayındaTrakya'ya gerçekleştireceği program hakkında da bilgiler veren misafir heyet,ziyaretlerine devam etmek üzere Cumhuriyet Parkı'ndan ayrıldı.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    22.03.2013 10:35:06
  • Okuma Sayısı
    1661

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l