3. Çorlu Kitap Fuarı Açıldı

"10Gün, 20 Yazar" sloganıyla Çorlu Kitap Fuarı, Orion Alışveriş Merkezinde genişkatılımlı bir törenle açıldı.

ÇorluBelediyesi, Özel Trakya Koleji, Orion Alışveriş Merkezi ve Apsis Kitabevi'ninişbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı geniş katılımlı bir törenleaçıldı. Açılış töreninde Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Cumhuriyet BaşsavcısıErcan Karakuş, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıkurt ve KemaleddinAvcı, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Kitap Fuarının Konuğu BuketUzuner, Özel Trakya Koleji Genel Müdürü Ahmet Varol, Orion AVM Genel MüdürüMeral Bostan temsili olarak kırmızı kurdele kesti. Daha sonra yayınevlerininstantları ziyaret edildi.

Basınmensuplarının da yoğun bir ilgi gösterdiği açılış töreninde, katılımcılar veÖzel Trakya Koleji öğrencileri, yayınevlerinin stantlarından kitap aldılar.Burada düzenlenen imza gününde Yazar Buket Uzuner, yapılan söyleşinin ardındanokurları için kitaplarını imzaladı.

ÇorluKitap Fuarının açılış töreni, Orion AVM tarafından düzenlenen kokteyl ile devametti.

KitapFuarı imza günü ve çeşitli etkinliklerle 27 Ocak 2013 Pazar gününe kadar devamedecek.

21.01.2013 10:02:11