Yunanistan Edirne Konsolosu Paraskevi Tzeveleki, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Tzeveleki'nin ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Özel Kalem Müdürü Ali Haydar Sonbay da hazır bulundu.
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret eden Tzeleveki, ailesinin Trakya kökenli olduğunu belirterek, "En huzurlu ve rahat görev yaptığım yer burası. Burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Türkiye ve Yunanistan arasında süregelen komşuluk ilişkileri var. Sizinle işbirliği içerisinde çalışmayı istiyoruz," dedi.
Yunanistan Edirne Konsolosu Tzeleveki'ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Baysan, Türkiye'ye komşu olan ülkelerle ikili ilişkilere önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız," dedi. Edirne Konsolosluğu'ndan gene misafirlerle bir süre sohbet eden Başkan Baysan, daha sonra Çorlu Belediyesi'nin yeni logosunun yer aldığı kahve fincanlarını hediye etti.