Çorlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Şinasi Kurşun ve Hürriyet Caddeleri'nin altyapısının yenilenmesini kapsayan çalışmalar ara vermeden sürdürülüyor. Hürriyet Caddesi'nin Yeniçiftlik Yolu üzerinde bulunan bölgesinde yağmursuyu boruları ve kanalizasyon büzleri yüklenici firma tarafından döşeniyor.
İş makineleriyle kazılan alanda yağmursuyu boruları ve kanalizasyon boruları eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalarla döşeniyor. Vinç yardımıyla kanallara yerleştirilen 1.6 metre çapındaki yağmursuyu boruları, kaynak yapılarak birleştiriliyor. Daha sonra döşenen boruların üzeri kum ile kapatılıp sıkıştırma işlemi uygulanarak kapatılıyor. Havuzlar Mahallesi Su Kuyuları Mevkii'nde başlatılan çalışmalar, Cumhuriyet Parkı yönünde sürdürülüyor.
Altyapı çalışmaları nedeniyle Yeniçiftlik Yolu geçici olarak ulaşıma kapatılırken, bu yönde seyahat eden araçlar Türkgücü Köyü Fabrikalar Yolu ve Şerefli Mevkii'ne yönlendiriliyor. Bölgede yürütülen altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yollar asfaltlanarak yeniden trafiğe açılacak.