ÇORLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

Çorlu Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ile Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre ilan metninde belirtilen; unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

1-Adayların istenilen belgelerle, 22/01/2024-26/01/2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai saatleri içerisinde 09.00-16.30) başvuru yapmaları gerekmekte olup, bu tarihten önce ya da bu tarihten sonra yapılan başvurular kesin olarak reddedilecektir.

2-İlanda belirtilen mezuniyet bölümlerine ilave bir bölüm eklenmesi mümkün bulunmamaktadır. Bu alanda güncelleme yapılamamaktadır.

BAŞVURU FORMUNU AŞAĞIDAKİ DÖKÜMANDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.