2019 Yılı Vergilerinin 1. Taksitlerinde Son Gün 31 Mayıs

2019 yılı Emlak Vergisi,  Çevre ve Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisinin 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs Cuma günü mesai bitiminde sona erecek.

Ödemelerin veznelerden ve belediye web sitesi üzerinden yapılabileceğini hatırlatan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, "Emlak, İlan  ve Reklam ile Çevre Temizlik Vergisi tahsilatları belediye hizmet binamızdaki veznelerde yapılmaktadır. Söz konusu ödemeler ayrıca sicil numarasıyla idaremizin www.corlu.bel.tr adresli kurumsal web sitesi üzerinden sanal pos uygulaması kullanılarak kredi kartıyla yapılabilmektedir. Vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayarak çağrı merkezimizden ilgili borçlarını öğrenebilirler" dedi.

Belediye veznelerinin 25-26 Mayıs 2019 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet vereceğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum,  veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluğun göz önüne alınarak ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda uyarıda bulundu.

Tarih 14.05.2019 09:10:39

Yazılım K7 | Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü