Engelleri ´Sevgi´mizle Yok Ediyoruz

Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla yola çıkan Çorlu Belediyesi, yıllardır başarılı bir şekilde yürüttüğü projelerle hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyor.

Fiziksel engelleri sebebiyle evinden çıkamayan vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına ulaşabilmeleri amacıyla Çorlu Belediyesi tarafından başlatılan 'Engelsiz Taksi' ve ‘Sevgi Aracı’ uygulaması her ay yaklaşık 200 hastaya hizmet veriyor.

‘Hayatlarına Dokunduk’

Ocak ayı süresince belediyemizin Engelsiz Taksi ve Sevgi Aracı’nı toplamda 152 vatandaşımız kullanırken engelli vatandaşlarımızın hayata katılımlarını sağlamak için yollara düşen araçlarımız ve görevlilerimiz, her gün pek çok kişinin yüzünde gülümseme oluşmasını sağlıyor.

Ücretsiz Hizmet

Çorlu’da yaşayan vatandaşlarımız için özel olarak oluşturulan araçlarımızdan engelli bireyler ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor. Böylelikle bedensel engelli vatandaşların sağlık, eğitim gibi temel ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve kültürel gereksinimleri de karşılanıyor.

Tarih 14.02.2019 09:52:10

l Fotoğraflar