Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediyesi ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce bir ek gündem maddesinin de Meclis gündemine alınması oy birliğiyle kabul edildi.

Ağustos ayı olağan meclisinde alınan kararlar şöyle oldu:

- Zabıta personeline ödenecek maktu fazla çalışma ücretinin tespiti konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- 2022 Mali Yılı ek ödenek talebinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- İller Bankasından kredi talep edilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- 2022/146 sayılı meclis kararının düzeltilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Mülkiyeti Çorlu Belediyesine ait Ergene İlçesi Sağlık Mahallesi yer alan bir parselde 2981 Sayılı Kanun kapsamında verilen tapu tahsis belgesinin resen iptalinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Mülkiyeti Çorlu Belediyesine ait Ergene İlçesi Sağlık Mahallesi yer alan bir parselin 3194 sayılı İmar Kanunu geçici 16. maddesi, İmar Barışı düzenlemesi kapsamında satışı talebinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- İçişleri Komisyon raporu Meclis Üyesi Fahri Sangdıç tarafından okundu ve rapor oy birliğiyle kabul edildi.

- Plan ve Bütçe Komisyon raporu Meclis Üyesi Öner Tekin tarafından okundu ve rapor oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar Komisyonu raporu maddeleri Meclis Üyesi Bilgehan Çağlar tarafından tek tek okunarak oylandı ve oy birliğiyle kabul edildi.

- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ücret tarifesi değişikliğinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

Çorlu Belediyesi ağustos ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu 18 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

3.08.2022 16:37:16

FOTOĞRAFLAR