Asfalt Serim Çalışmalarımız Devam Ediyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin muhtelif noktalarında yürütülen çalışmaların tamamlanması ile birlikte asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Önerler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Gölbaşı Gençlik Parkı ve Masal Park mevkiinden İstanbul Caddesi'ne bağlanan Timur Caddesi'nde balans ve tüvenandan oluşan 2 bin 273 ton yol dolgu malzemesi serimi gerçekleştiren ekipler daha sonra sıcak asfalt serimi yaparak çalışmalarını tamamladı.

210 metre uzunluk ve 3 bin 360 m² genişliğe sahip çalışma alanında dolgu ve malzeme serim çalışmalarında toplamda 20 araç ve 26 personel görev aldı.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ve asfalt ekipleri çalışmalarını kentin muhtelif noktalarında aralıksız olarak devam ettiriyor.

8.07.2022 11:02:48

FOTOĞRAFLAR