Kurallara Uymayan Pazarcı Esnafına Ceza

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından pazar yerlerinde yürütülen denetimler kapsamında kurallara uymadığı ve hileli satış yaptığı gerekçesiyle pazarcı esnafına men cezası uygulandı.

Pazar yerlerinde denetimlerini sürdüren Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kurallara uymayan esnaflara yönelik yasal işlemlerin yanı sıra belediye encümen üyeleri tarafından belirlenen para ve tezgâh kapatma (men) cezası uygulamalarına devam ediyor.

Çorlu'da kurulu bulunan pazar yerlerinde vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapmalarına olanak sağlamak adına denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, vatandaşlara yönelik sözlü ve fiilî olarak kötü muamelede bulunan, satışa sunulan ürünlerin üzerine etiket koymayan, geçiş yollarını ihlal eden, ölçü ve tartı aletlerini hileli kullanan pazarcı esnafları hakkında uygulanan idari yaptırımlar çerçevesinde bir pazarcı esnafına ölçü ve tartı aletlerini hileli olarak kullanmaktan dolayı Çorlu Belediye Encümeni tarafından on beş gün süreyle pazardan men cezası verildi. Zabıta ekipleri rutin uygulamaların yanı sıra gelen şikâyetler doğrultusunda denetimlerine devam edecek.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    20.04.2022 16:08:35
  • Okuma Sayısı
    1675

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l