Sevgililer Günü Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Çorlu halkı Sevgililer Günü etkinliklerinde doyasıya eğlenirken günün anısına dekorların önünde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bu yıl sadece insanları değil dünyayı, doğayı ve doğadaki tüm canlıları koşulsuzca sevmek amacıyla "Hayat Sevince Güzel" sloganı ile bütünleşen etkinlikler Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirildi. Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası tarafından canlı müzik dinletileri gerçekleştirilirken bir yandan da çiftlerin isimleri kaligrafi sanatçısı tarafından özel teknik ile yazılarak vatandaşlara hediye edildi. Cam sanatı standı ise yoğun ilgi çeken etkinlik alanlarından biri oldu. Kırmızı renkli cam çubuklarla yapılan kalp kolye uçları vatandaşlara hediye edildi.

Hanımeli Çarşısı’nda Sevgi Temalı Ürünler Sergilendi

Piyano ve gitar ile çalınan şarkıları keyifle dinleyen vatandaşlar zaman zaman şarkılara eşlik etti. Meydanlar kurulan stantlardaki etkinlikler ile renklenirken Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınlar el emeği göz nurlarıyla hazırladıkları ürünleri Hanımeli Çarşısı'nda sergileyerek satışa sundu.

Evliliklerini Ölümsüzleştirdiler

Hayatlarının en önemli günlerinden birini tarih olarak ölümsüzleştirmek isteyen 9 çift nikâh günü olarak 14 Şubat 2022 tarihini seçti ve Çorlu Belediyesi Nikâh Salonu'nda mutlu birer yuva kurmak amacıyla birbirlerine “evet” dediler. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti ve günün anısına hediye takdim etti.

Cupcake Süsleme Etkinliği

14 Şubat Sevgililer Günü etkinliklerinin bir diğer adresi ise Engelsiz Kafe oldu. Burada düzenlenen cupcake süsleme etkinliğine katılan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt vatandaşlar ile birlikte cupcake hazırlayıp süsledi ve ikramlarda bulundu. O anda kafede bulunanlar ikram edilen cupcake’leri afiyetle yedi.

Yazar Akyüz'den Aşka Dair Söyleşi

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen Yazar Sinan Akyüz ile söyleşi de büyük ilgi gördü. Yazar Akyüz yaklaşık bir saat süren söyleşide aşk, sevgi, evlilik, aile bağları, hayata bakış açısı gibi konularda edindiği tecrübelerin yanı sıra yaşanmışlıklardan örnekler verdi. Etkinliğe katılan Çorlulular, yazar Akyüz'ü pür dikkat dinledi. Program sonunda çekiliş ile belirlenen 15 okura yazarın imzalı kitabI hediye edildi ve imza günü ile sona erdi.

Fotoğraflar Basılarak Hediye Edildi

Dolu dolu geçen 14 Şubat Sevgililer Günü programı ücretsiz olarak gerçekleştirilirken Sevgililer Günü nedeniyle özel olarak hazırlanan dekorların önünde hatıra fotoğrafı çektirenlere fotoğrafları basılarak hediye edildi.

Başkan Sarıkurt her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliklere katılan vatandaşlara ve Hanımeli Çarşısı'ndaki kadınlara çiçek takdim ederken bir yandan da etkinlik alanında bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    15.02.2022 16:12:59
  • Okuma Sayısı
    1648

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l