Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisi İlgi Görüyor

Orjinal Resim

Hizmete girdiği günden bugüne 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızı konuk eden Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisi, düzenlenen çeşitli aktiviteler ile ilgi görmeye devam ediyor.

1 Ekim 2021 tarihinde hizmet vermeye başlayan Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisi hizmete girdiği günden bugüne yaklaşık olarak 2 bin 500 vatandaşımıza hizmet verdi. 65 yaş ve üstü olup başvuru yaparak gerekli şartları yerine getiren vatandaşlarımıza günlük olarak dört bardak çayın ücretsiz olarak ikram edildiği Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisi'nde gün içerisinde taş kırma, modern makrome el sanatları, mandala desen boyama ve bambu sepet yapımı derslerinin yanı sıra zihin geliştirme, egzersiz ve spor, yap-boz, canlı müzik, kitap ve şiir okuma, çeşitli oyun aktiviteleri, aile birlik etkinlikleri, psikolojik ve sosyal destek saati ile müze gezileri gibi çeşitli etkinlikler düzenlenirken özel gün ve haftalara özgü de organizasyonlar gerçekleştirildi. Öte yandan kadınlara yönelik olarak da "Hanımeli Günü Özel Eğlence" programı tertiplendi.

Karma modül sisteminin hayata geçirildiği proje kapsamında her ay farklı etkinlik takvimi sunulurken 350 vatandaşımız talep doğrultusunda tesis üyelik kartlarına kavuştu. Başvuruları değerlendirilen vatandaşların üyelikleri ise en kısa sürede sisteme tanımlanarak üye kartları teslim edilecek.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    20.12.2021 15:24:27
  • Okuma Sayısı
    1309

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l