Turnuvanın Galibi Zabıta Gücü

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi birimler arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın galibi, finalde rakibini farklı mağlup eden Zabıta Gücü oldu.

Belediye Başkan Yardımcıları Güner Çetin ve Kemaleddin Avcı'nın başlama vuruşları ile başlayan ve Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu'nda belediye bünyesinde görevli personelin katılımıyla oluşturulan takımların mücadele ettiği turnuva, heyecanlı ve bol gollü maçlara sahne oldu.

İlk gün 8 takımın mücadele ettiği turnuva da Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da takımdaki yerini alırken takımlar çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarında karşı karşıya geldi. Turnuvanın sonunda üçüncülüğü ise Çözüm Ekibi kazanırken, final müsabakasında İşletme Takımı ile karşı karşıya gelen Zabıta Gücü takımı rakibini 5-0 mağlup ederek turnuvanın galibi ve kupanın sahibi oldu.

Turnuvanın sona ermesinin ardından düzenlenen kupa töreninde konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Hem spor yaptığımız hem de büyük keyif alarak mücadele ettiğimiz kurum içi turnuvamıza katılan ve maçlarda görev alan herkese teşekkür ederim. Birimler arasında dostluk ve yardımlaşmaya katkı sunan bu tür organizasyonlara devam edeceğiz." dedi.

Daha sonra turnuvada dereceye giren takımlara Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Adnan Kum ve Özcan Veysel Tunçcan, belediye meclis üyeleri tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    26.11.2021 14:06:39
  • Okuma Sayısı
    1186

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l