Atatürk Evi Ziyaretçi Akınına Uğradı

Orjinal Resim

Çorlu Atatürk Evi, 29 Ekim - 12 Kasım 2021 tarihleri arasında adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Ziyarete açıldığı 10 Kasım 2020 tarihinden bu yana Çorlu ve bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği Atatürk Evi; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 1 Kasım Çorlu'nun Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü ile 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası'nın yer aldığı 29 Ekim - 12 Kasım 2021 tarihleri arasında ziyaretçi akınına uğradı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ve pazartesi günleri kapalı olan Çorlu Atatürk Evi'ni 13 günde 893'ü 0-6 yaş grubu olmak üzere 3 bin 578 kişi ziyaret etti.

Tedbirler kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarının harfiyen uygulandığı Atatürk Evi'nden elde edilen gelirin üniversite öğrencilerine karşılıksız burs olarak verilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, ilk fırsatta yakınlarını da yanlarına alarak yeniden ziyaret gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Atatürk Evi'nin bahçesinden oldukça etkilendiklerini de sözlerine ekleyen vatandaşlar bu hizmeti sunan başta Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    15.11.2021 16:22:47
  • Okuma Sayısı
    929

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l