Haftanın Spor Panoraması

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) basketbol ve voleybol takımları ile Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) hafta sonu rakip takımlarla karşı karşıya geldi.

2. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve kendi sahasında İstanbul Küçükçekmece Voleybol Takımını konuk eden ÇBSK Kadın Voleybol Takımı, ilk sette rakibine karşı geriye düşmesine rağmen ortaya koyduğu üstün performans ile maç sonunda rakibini 3-1 mağlup etti. ÇBSK, aldığı bu galibiyet ile 9 puanlı 4 takımdan biri olarak 5. sıradaki yerini korudu.  ÇBSK Voleybol Takımı bu hafta İstanbul deplasmanında Başakşehir Voleybol takımı ile karşılaşacak.

Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ÇBSK Basketbol A Takımı sezonun ilk maçını Muğla deplasmanında Çağdaş Bodrum Spor ile oynadı. Son saniyeye kadar oldukça çekişmeli geçen müsabakanın sonunda ev sahibi ekip sahadan 72-65 galip ayrılan taraf oldu. ÇBSK bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Etimesgut Belediyesi ile mücadele edecek.

Tekirdağ 1. Amatör D Grubunda mücadele eden ÇBFK ligde 4. galibiyetini aldı. Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü, Ergene Belediye Spor deplasmanında 90+5'te 13 numaralı formayla mücadele eden Şahin'in ayağından bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu. ÇBFK aldığı galibiyet ile puanını 12'ye yükseltti. Averajla 3. sırada yer alan ÇBFK, bu hafta sonu aynı puanla liderlik koltuğunda oturan Ergene Pınar Spor ile mücadele edecek.

Öte yandan ÇBSK U-18 Erkek Basketbol Takımı, kendi sahasında Çorlu Basket ile karşılaştı. Galibiyet serisini rakibini 78-72 yenerek sürdüren ÇBSK gruptaki liderliğini de sürdürdü.

ÇBSK U-18 Erkek Basketbol B Takımı ise normal süresi 77-77 beraberlikle sona eren mücadelenin uzatma dakikalarında rakibi Avrasya Spor Kulübü'nü 86-85 mağlup eden taraf oldu.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    9.11.2021 15:10:50
  • Okuma Sayısı
    895

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l